BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

söndag 17 januari 2010

Robert "Rocky" Balboa


Har just sett R.B en underbar film med underbart skådespeleri som vanligt av Sly Stallone som trots sin höga ålder av 60+ gått upp i ringen åter igen. Vilka dialoger, vilka vinklar av dessa helt outstanding slag serier denna gamla boxare delar ut mot den betydligt yngre mörka mannen som för tillfället är regerande mästare. Att sen Rocky till slut förlorar med siffrorna 94-95, 95-94, 94-95 dvs med ett poäng kan jag bara se som en fullständig skandal av dommarna.

torsdag 14 januari 2010

Hamnbygget.

Hamnbygget går framåt med rasande fart trotts att det e kallt och is.

Ante inspekterar bygget, ja eller så retas han mest kanske ja vet inte riktigt.

Kalle bryter is för att kunna komma åt att slå pålar.


Pålkranen fastfrusen men bara för stunden för snart kar Kalle fixat isen



onsdag 13 januari 2010

Whale wars


Jag har sett de flesta avsnitten av W.W och att man försöker stoppa slaktandet av val tycker jag e bra för det är ren tjuvjakt av dessa mot naturen helt hänsynslösa japaner. Men Peter Brown som är på bryggan när inte Paul Watson är där är för fan den mest inkompetenta jävla nolla som varit ombord på ett fartyg. Av nån anledning är han även jävla arogant och för vad? Han kan inte navigera eller för den delen ens styra efter en angiven kurs, han får panik så fort det händer något,om någon kommer med nåt bra bara han lägger ner det vilket är för att han inte fattar. Min slutsats blir att det han lärt sig på 30 år lär sig en apa på ett år och en normal människa på en vecka.


tisdag 12 januari 2010

Tung väska


Igår gick handtaget på skolväskan sönder och idag var ja rumt å letade en ny. Då jag inte hitta någon i en fattig students prisklass bestämde jag mig för att utnyttja min händighet och begav mig till garaget. När jag letat upp lite delar och startat upp mig-svetsen så var det bara att sätta ihop delarna och vipps så hade jag ett handtag.

Skolan

Idag mina vänner har ja haft en riktigt bra dag i skolan med bla min första lektion i psykologi och det måste sägas det ska bli väldigt intressant. Ja tyvärr har ja inte på detta enda tillfälle kunnat göra någon ingående analys på mig själv men det lär ju knappast va nåt som går att bota.

söndag 10 januari 2010

After pulka

Pulkorna mot väggen, grillen i full fart och after pulkan har just startat. Det var en riktigt trevlig tillställning om än inte så mycke folk som det brukar vara på våra after work med allt från 40-93 personer. Nästa tillställning kommer ju annonseras ilite godare tid och då är ni med hoppas vi.



Basel och krippa har startat någon slags byta mössa lek.


Öööhhhh!!!!!!



Shit va hård han vågar göra "tecknet"




Manga i baren i färd med att ta kort på de glada dansarna.





Emma serverar hemmagjord glögg som var populär.






Pj med ett av sina fantastiska partytrick.







kul var det ju det måste man säga.




































































Pulka-race i Lia.

Lördag och dags för ett race med pulkor och efter det en rejäl after pulka i garaget. Detta blev en mycke trevlig tillställning med sprudlande entusiasm och en del värmande dricka i termos. Oboj med rom eller mintu, en del öl och naturligtvis mitt citronte med lite honung efterson att ja va nykter.

Hendrik i en rejäl lyftfärd.

Här Basel EFTER en flygtur.


Henke än en gång på vift.



Här vill ja påstå att Steve har RÄTT dålig koll på läget.










Eftersom ja inte fick tag i nån pulka fick en gammal barnpool duga ettv åk då den vid andra åket parkerades på denna sten.






Ja? Anna-Lena vad hände? En ny form av V-tecken kanske?








A-L på väg ner på snowracer








A-L, Joanna och Mange i en av de rätt kommande pauserna samtalandes om senaste åket.









V minerna att dömma lär det knappast varit saft i dessa muggar.








Steve ja ni ser ju hur jävla gla han e va.











Jag försökte i det längsta va med med delarna men efter detta var det bara ett rövalapps åk kvar. Funderar lite på om kvaliten på pulkan,(poolen) kan reklameras.