BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 30 september 2009

Onsdag

Och nu sitter jag här och läser en skitbok på engelska och vet att ja har svenskaprov till veckan plus en innlämningsuppgift och ett tal att hitta på och skriva ner. Ja orkar inte, fan ja hinner knappt med annat än att plugga och inga salta stänk från härliga Kattegatt blir det heller. Men nu e hummertinorna i så nöra salta stänk ska det kunna bli med detta blåsväder hösten fört med sig.





13880

tisdag 29 september 2009

Ganska lungt

I dag har det varit en bra dag i skolan med engelska prov som man kan undra hur det gick för det har ja ingen aning om. Jag har i dag när vädret på sjön va som sämst satt mina 8 hummer tinor så det e la bara å börja koka vatten å hämta dill antar ja.



Miranda, 23439 idag.

måndag 28 september 2009

Lördagens övningar

I lördags var ja med Paul-Erik och hjälpte till som apportör med Ceasar på en andjakt långt bort nånstans. Det var mycket trevligt så det gör ja gärna om med trevliga människor god mat och bra jakt. När ja kom hem var det snabbdusch å sen på 30 års kalas till Magnus, Regina och Patrik i fiskerilokalen på Bua hamn detta var också kul. Full blev man så att det räckte till att förstöra ytterligare in söndag men tack för ett härligt kalas.

Här diskuteras träffar och bommar under första delen av jakten ( mest bommar )

torsdag 24 september 2009

Typisk lastbilschaufför

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.210315-onanerade-nar-lastbilen-valte

tisdag 22 september 2009

Hur söta får dom lov att va??

Ja skulle kunna sitta där hur länge som helst dom e så helt underbara dom små huliganerna.



















Lite bilder från ett kanontrevligt bröllop






















Vaknade

Sitter å skriver ett referat till svenkan som ska inlämnas senast torsdag, jaja sent är det men lika bra att få det gjort.

måndag 21 september 2009

Matteprov

I da hart vört prov i matte å hur de gick ja de vad en ju aldri inna en får svart men de känndes bra de gjordet så nu blirt historja för resta å pengen i denna vega,prov på torsda.

lördag 19 september 2009

Howdi cowboys.

Vaknar när det e svart men snart steg solen och ett fantastiskt väder är det denna septemberdag. Rolling stones i högtalarna dammvippa å dammsugare fram och efter det ett farligt skurande av golv så skiner kåken så man får sitta med solbriller inne. Nu litte matte innan provet på måndag. Ieftermidda stundar Einis å Sofias bröllop det ska bli skoj, först Stråvalla körka å sen feskerilokalen för lite mat å dryck å¨massa trevligheter. Men alla ni andra där ute ha en bra dag ni och. And hey hey hey,, let's be careful out there !!!!!

torsdag 17 september 2009

Lützen ligger bakom mig nu.

Dimman i Lützen har drivit bort och det har klarnat på himmeln, härligt och det gick bra av att dömma på kritiken. Nu kommer det bli en riktigt fullmatad vecka som komma skall med ett referat som ska lämnas in på måndag. På måndag blir det även ett matteprov och på onsdag Bellman å Fredmans epistlar 72 och 81. Fredmans epistlar är ju mästerverk och då måste ja nämna 81 som thåström så helt underbart framför så har ni inte så bör ni lysna på den.

onsdag 16 september 2009

Problem

Igår va Eddie hemma hos mig och hans stora problem var att nå mobilen men så kom han på hur man gör man kryper och så kröp han sina FÖRSTA decimeter.
Själv e mitt problem det här talet i morgon på svenskan, dåligt förberedd, kommer att va nervös men fa det får bli vad det blir ja vet att ja kommer att bli bättre å bättre så ja dominerar naturligtvis på slutet.
Detta var två av dagens I-lands problem.





Foto Maria Berglin

tisdag 15 september 2009

hallå

Ja va skä en si ? Sedder här å snickrar på ett tal om slaget ve Lützen som ja skä hölla på torsda. Men ja får no gå ifrå fakta å sätta på knappen för syger fantasi å låda den skaba nör granner berättelse. Annars e allt redigt bra å de höppas ja de e mä er mä. Nä åter te skolbögera för å insyba lite kunskab för det kan ingen få för mö å ni vad ju hur da sia "kunskapen är icke tung att bära"

söndag 13 september 2009

I skogen på svamp jakt

Idag har ja vart i hamnen å dykt, kollat lite om slaget vid Lützen inför mitt tal på torsdag.
På eftermiddagen fråga Steve å Mirre om ja skulle med ut å plocka svamp å fika i skogen och på det nappa ja genast. Kaffe ute i skogen efter en lång promenad sitter inte fel och har man då även tillgång till Mirandas nybakade kanelbullar så e det en fröjd för både öga och gom. Det var mycket trevligt å ett härligt väder, Ceasar var också med å han sprang oavbrutet i två timmar och när vi kom hem kom brorsan å Krippa å hämtade honom för en kvälls jakt så han e nog nöjd med dagen.

Röda svampar å lila svampar

Svarta svampar, ja all möjlig skitsvamp hittade vi men inte det vi skulle.


Men så plötsligt händer det!! där stod dom det gula guldet stora å fina och vilken doft, underbart.



torsdag 10 september 2009

AFTER WORK

Hallå alla vänner alla som ja känner imorgon fredag 11 är det AFTER WORK i garaget från 1600-2230 å alla e välkomna. Körv å brö öl vin å ett sprudlande gött humör e allt som behövs för en lyckad kväll.

tisdag 8 september 2009

Ja ha ja

Vad skall man säga om denna dag då ? Ja ja blir bättre å bättre från förkylningen och det är ju skönt. Skolan om nån undrar så går det alldeldes utmärk då man borde tituleras mönsterelev. Ombyggnaden av moppen går sämre ja har ju legat hemma å svettats å hostat men till helgen tar det nog fart igen. Just nu tittar jag på ett väldigt intressant program om andra världs kriget i väntan på att Sig , Edgar, Phil, bröderna Hillstrand och dom andra grabbarna ska ut och fiska krabba i en massa fint väder.

söndag 6 september 2009

Svensexa

Igår var det svensexa för Einis å detta var en kanon trevlig heldag och alla var mycket nöjda. Här sminkas han inför sina uppdrag.

Vakert värre.

Cina får sina fönster puttsade för 20 kr st


Charlie på pressan passade på att få bilen tvättad.



Sedan var vi i Grimeton å spela paintball vilket innebar en del blåmärken då gentlemanna reglen att inte skjuta på nära håll helt slopades.




Efter det bar det av till "Brettes" för traktor körning detta gick ganska bra men väldigt sakta "skratt"


Efter alla uppdrag var det bastun vid hamnen som var hyrd till 24.00 där bastade å badades å grillades det och dracks ett par öl tilldetta för att sen avrunda på fiket och som ja sa hela alltet var riktigt lyckat å ja tror alla tycte det.


torsdag 3 september 2009

Lite bilder på ombyggnationen




Hade svårt att sova

Vilket resulterade i att ja vaknade sent och detta e sällsynt men det händer.
Vaknar kl 0831 och börjar skolan 0840 till råga på allt elände så är det mitt favoritämne historia vilket är= jävligt bråttom. Borsta gaddar,packa böcker och klä på sig springande ut i bilen å gasen i botten mot Varberg och hoppas att "Harry haffa" inte är på krigsstigen med lazerkanonen. Inrusandes i klass rummet ca 0850 med hjärtinfarkten knackandes i bröstet och ett ursäkta den sena ankommsten, nerslagandes i bänken likt en bomb av Royal air force i Dresden den 14 Februari 1945. Detta naturligtvis till lärarens stora förtjusning då han utbrister där kommer han ju. Resten av dagen har gått bara bra förutom ett problem på matten men det verkar va löst nu och engelska läxan till i morgon e lagd till rygga. Så i kväll ska ja börja svetsa ihop flakan igen efter slakten av denna å umgås mä Rabbit cod i garaget.

onsdag 2 september 2009

Svar på frågan

Hallå alla vänner!! Idag fick ja en fråga om båten å det vet ja inte riktigt vilken du menar men vad det gäller min historielärare så e han helt suverän. Helt klart den bästa lärare ja nånsin haft fast det kanske inte säger så mycke med tanke på tidigare förmågor. Men låt mig säga så här hade han varit en kvinna hade ja nog friat för den glädje han sprider i ett klassrum e i en klass(hihi) för sig. Skulle dt va så att ja inte får jobb efter att kurserna e slut kaommer ja att läsa historia b bara för skojs skull. Det måste va svar på den frågan. vad det gäller båten kan ja återkomma om du förklarar. och min muckar resa ja sparar till kommer att g till att fara till en historisk plats dags att se något å inte supa bort alla stålar.

tisdag 1 september 2009

Lite blandat

I dag har ännu en rolig och trevlig dag avlöpt i skolan, allt går som planerat.
I kväll har ja jobbat lite på flakan tänkte den ska provköras i helgen så ja ser hur ombyggnaden verkar. Sen får ja dela den så bakdelen kan blästras å lackeras om.
Sen undrar jag om man ska fortsätta blogga eller e det helt ute ??? Ja har följt ett antal bloggar länge nu men nu börjar ja undra dom uppdateras max en gång varannan vecka å då e de dom som e mest aktiva å det känns sådär. När man följer en blogg vill man ju se nåt helst varje dag om än bara nåt litet så ändå ett livstecken. Okej ja vet att ja inte skrivit varje dag nu i sommar men det kan ju va att man inte e hemma varje dag men försök. OBS!!! Detta e ingen kritik utan mer det att ja saknar er och att läsa vad ni gör så kom igen nu med nya krafter...

Eller som min farfar sa till min far å han säger till oss ,"skam den som ger sig"