BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tisdag 4 november 2008

Fåglar

Ibland när man sitter där i hytten kommer olika fåglar och sätter sig för att vila på deras väg söderut specielt om det är dimma så och i dag. Dagens gäster bestod av en mindre flock Kungsfåglar som för övrigt är Sveriges minsta fågel om det skulle va nån som inte känner till detta. Men så dök han eller hon upp en jag e ej säker men ja gissar på en Tornuggla efter närmare efterforskningar i fågelboken men tyvärr vågade hon aldrig sätta sig trots flertalet försök ej heller Tärnan eller Ganler verkade duga och det kan tyvärr ha blivit hennes stora misstag då hon såg väldigt trött ut, men det är ju naturens gång hård och brutal.
Lite senare fick ja besök i hytten av en liten kungsfågel som inte lika lätt hittade ut som in så jag fick ta den lille rackarn i handen och hjälpa honom ut ops! måste varit dagens goda insatts.
Yttligare lite senare fick ja syn på en liten stackare som fastnat i smörjfettet på en av påläggarna efter en rad försök att tvätta och torka ren han var ja tyvärr tvungen att skicka honom till dom sälla jaktmarkerna då inget annat fanns att göra inget lätt beslut men han hade fått en plågsam död insmord i fett så det enda att göra var det som gjordes.
För övrigt var fiskelyckan god vädret bra och inget att klaga på så summan blir en bra dag.

0 kommentarer: