BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

tisdag 7 april 2009

Dålig uppdatering


Det e mycke nu, gick till jobbet 23,30 söndag och kom hem 10,30 idag rätt segt och fesket va rätt kass. Men värst av allt när man trött å sliten kommer iland kommer dom, den svenska motsvarigheten på nazi Tysklands Gestapo, Fiskeriverkets SS kontrollanter och stormar in i hytten. Jag har gjort allt det sista för att ha rätt ifyllt i loggboken men det e inte så lätt , men det var jätte bra utom att ja glömt fylla i mängden kräfta i det ena halet ( av 4) varpå kommentaren, det var tur för dig att du fyllt i slutsumman annars hade ja revet ut loggbladet med en gång. Efter som man e rätt trött efter ett så långt arbetspass så e inte alltid min mottaglighet för sånna komments så värst bra så ja spänner ett par rätt svarta ögon i honom och säger ja tror du ska tänka dig för innan du hittar på nåt dumt. Alltså ja e inte på något sätt bråkbenägen men en Dansk skalle e vad han skulle hatt det nitiska jävla aset. Men nu ska ja vila en stund för snart e de dags att åter igen ut på böljan den blå segla.

3 kommentarer:

Peter H sa...

Det är du säger i frå Martin, Har tänkt skriva flera ggr men det har inte blivit av. Det finns flera som du Martin, men de flesta är fega och inte vågar stå för sina åsikter. Det är en mkt välskriven blogg du har man blir sugen på att besöka en After Work nån gång. Jag ser ju på korten att tom min Kusin vart på besök. Ha de Gött Mvh Herman.

Anonym sa...

Verkar som du o kapten är mer förföjda än judarna på den tiden.
Men nu snart är det HELG då är du väl förtjänt av EN öl kanske TVÅ.

Mange

Jonas sa...

Låternsom att dom e rätt jobbiga, hade varit kul o hitta på nåt spratt me deras båt lr nåt. Men du har säkert tänkt ut massvis med hämd-aktioner, haha. Hörde att vi förmodligen ses i helgen, trevligt.
Ser fram emot en påsk-frukost hos joanna o mangan(bacon o Ägglikör).

//Jonas