BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

onsdag 4 mars 2009

Startögonblicket

Denna tidpunkt när magnus fick starta sitt 125cc bygge e något han väntat på och det var kul att se. Sällan ser man ett barn så nöjt på självaste julafton och det e alltid kul att bevittna en annan människa just i denna stund då han eller hon e så där riktigt stolt över det denna varelse åstakommit.

Ljudet jo det var som att höra ett gammalt spitfire plan som just lämnar sin bas någonstans i södra England på väg att ge sig iväg för en strid med en Tysk messersmith någonstans över Tyskland under andra världskriget.


På dan var denna mannen ute en sväng på flakan vid fyren. Och när man ser denna bilden undrar man, hur e d möjligt att han en så snygg, trevlig och ödmjuk man som kan allt e singel? nej detta kan nog bara Han en våning upp svara på för vi har nog något otalt. men en dag kanske våra vägar kommer att korsas och då ska han få, mother fuck.



3 kommentarer:

Anonym sa...

Fanns där ingen stört kruka utan klistermärken... o sen ska du juh ha stört skööööna glasses too

Anonym sa...

men glajjerna får ju inte täcka mina vackra blå ögon

Anonym sa...

Tjejerna kanske blir rädda för en sån snygging som du! Du får lägga ner tid å visa att det finns innehåll bakom den coola ytan!Sänd dem till mej, jag kan kvalitetsintyga... Kram JOanna